تعمیر موتور ماشین لباسشویی

ماشین لباسشویی از قطعات مختلفی تشکیل شده که یکی از قطعات بسیار مهم آن موتور آن می باشد که به مرور زمان ممکن است خراب شود و آسیب هایی ببیند و خراب شدن آن باعث از کار افتادن ماشین لباسشویی می شود. زمانی که متوجه خراب شدن موتور ماشین لباسشویی می شویم شاید یکی از اولین موضوعاتی که به ذهن ما می رسد این باشد که آیا موتور دستگاه قابل تعمیر می باشد یا باید تعویض گردد. ما در این مطلب به توضیحاتی درباره تعمیر و تعویض کردن موتور ماشین لباسشویی می پردازیم. با ما همراه باشید.

انواع موتورهای ماشین لباسشویی

موتور القایی آسنکرون: این موتور به ماشین لباسشویی این امکان را می دهد که به صورت کند یا تند بچرخد.

موتور یونیورسال: در این موتور، تنظیم کردن دور توسط یک تاکوژنراتور انجام می‌شود.

موتور DC: این موتور ها طول عمر بالایی دارند و بدون تسمه و ذغال کار می کنند.

به این نکته توجه داشته باشید که انواع موتور شستشو در ماشین لباسشویی به طور کی به دو دسته تسمه دار و بدون تسمه تقسیم می شوند.

موتور های تسمه دار معمولا در ماشین لباسشویی های قدیمی به کار رفته اند و صدای زیادی تولید می کنند و تعمیر کردن آنها نیز کار سختی نیست. اما موتور های بدون تسمه در ماشین لباسشویی های جدید به کار می روند و برق کمتری مصرف می کنند و حتی لرزش و صدایی که تولید می کند بسیار کم می باشد. از آنجایی که موتور های بدون تسمه گران هستند، تعمیر کردن و حتی تعویض نمودن آنها می تواند هزینه ی زیادی را به همراه داشته باشد.

تعمیر ماشین لباسشویی در کیان آباد اهواز
مشاهده

علائم خراب شدن موتور ماشین لباسشویی

زمانی که موتور ماشین لباسشویی خراب می شود و آسیب می بیند، علائم و نشانه هایی در عملکرد ماشین لباسشویی ظاهر می شود که شما می توانید با مشاهده کردن این علائم از خراب شدن موتور دستگاه اطمینان حاصل کنید. از برخی از این علائم و نشانه ها می توانیم به خشک نشدن لباس ها، پمپ نشدن آب و نچرخیدن دستگاه، ایجاد مشکل در شستشوی لباس ها، ایجاد لرزش زیاد، ایجاد صداهای غیرعادی و غیره اشاره کنیم.

شما زمانی که این علائم و نشانه ها را مشاهده می کنید باید ابتدا دستگاه را از برق بکشید و سپس با یک تعمیرکار با تجربه در زمینه تعمیر ماشین لباسشویی تماس بگیرید. اهواز خدمات می تواند به شما در زمینه تعمیر ماشین لباسشویی در اهواز کمک کند.

تعمیر و تعویض موتور ماشین لباسشویی

دلایل خراب شدن موتور ماشین لباسشویی

در این قسمت از مطلب می خواهیم به بررسی علت های خراب شدن موتور ماشین لباسشویی بپردازیم.

از علت های خراب شدن ماشین لباسشویی می توانیم به مواردی مانند کم و زیاد شدن ولتاژ در زمان خشک کردن لباس، داشتن عمر طولانی، انداختن مقدار زیادی لباس در ماشین لباسشویی، استفاده کردن از ماشین لباسشویی به صورت مداوم و پشت سر هم، ریختن آب بر روی موتور دستگاه، تمام شدن ذغال دینام و غیره اشاره کنیم.

شاید برای شما سوالی پیش بیاید که زمانی که موتور ماشین لباسشویی خراب می شود از کجا باید متوجه شویم که موتور قابل تعمیر می باشد یا باید عوض شود. برای نمونه زمانی که موتور ماشین لباسشویی شما در اثر مواردی مانند سوختن موتور، عمر زیاد موتور، تولید صدای زیاد و بالا رفتن شدید دمای موتور و خراب شدن قطعه ای در موتور که قابل تعمیر نباشد، خراب شود در این صورت موتور ماشین لباسشویی باید تعویض شود.

تعمیر ماشین لباسشویی در کیان پارس
مشاهده

همچنین اگر موتور ماشین لباسشویی به دلایل دیگری مانند داغ شدن در اثر تحت فشار بودن قطعه ای از دستگاه، خراب شدن زغال های موتور و قطع شدن سیم های موتور، خراب شود، در این صورت شما می توانید موتور دستگاه خود را تعمیر کنید.

ممکن است شما در تشخیص اینکه موتور را باید تعمیر کرد یا تعویض نمود دچار مشکل شوید. در این صورت می توانید از تعمیرکاران با تجربه اهواز خدمات در زمینه تعمیر موتور ماشین لباسشویی خود کمک بگیرید.

نحوه تعویض کردن موتور ماشین لباسشویی

در ابتدا شما باید دستگاه را از برق کشیده و تجهیزات لازم را برای باز کردن ماشین لباسشویی آماده کنید. پس از این مراحل باید محلی که موتور در آنجا قرار دارد را پیدا کنید و سپس پیچ ها و اتصالاتی که در آن قسمت می باشند را در بیاورید تا به موتور ماشین لباسشویی دسترسی پیدا کنید. پس ار آن باید موتور قدیمی را در بیاورید و موتور جدید را در جای آن قرار دهید.

نتیجه

موتور ماشین لباسشویی یکی از قطعه های مهمی در دستگاه می باشد که زمانی که از کار بیافتد و خراب شود دستگاه دیگر ارزشی نخواهد داشت، زیرا کار کردن ماشین لباسشویی به موتور آن وابسته است. ما در این مقاله به توضیحاتی درباره تعمیر کردن و تعویض نمودن موتور ماشین لباسشویی پرداختیم. در صورتی که در زمینه تعمیر ماشین لباسشویی تخصص ندارید می توانید از اهواز خدمات برای تعمیر کردن موتور ماشین لباسشویی خود کمک بگیرید.

5/5 امتیاز - (3 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *